Z6_PPGAHG8001C6B0QP77BB1I2C66
Z7_PPGAHG8001LQD0Q5EB3TVQ1MD6

Двоен празник в Пенсионерски клуб „Мадона” – Белоградчик

Дата на публикуване: 11.03.2023
Последна актуализация: 11.03.2023

Пенсионерски клуб „Мадона” се събра, за да отбележи Международния ден на жената. Денят бе още по-специален, тъй като певческата група „Пей сърце” към клуба отпразнува десет години от сформирането си.
Празникът бе открит с поздрав от мъжкия камерен хор към Народно читалище „Развитие – 1893 г.“ Те се обърнаха към дамите и отбелязаха, че се прекланят пред майките, пред съпругите и пред всички техни приятелки, които винаги ги насърчават със своята безкрайна любов. 
Вокалният състав „Пей сърце” задружно духна свещите на тортата по случай годишнината им. Те с умиление си спомниха за всички свои постижения, но не пропуснаха да отбележат и за премеждията, през които им се е наложило да преминат. Независимо от това, те отбелязаха, че продължават все така всеотдайно с репетициите си. Бяха споменати и имената на всички членове на вокалния състав, които вече не са сред тях, но споменът за тях продължава да живее ярко в съзнанието на всички.
Почетен гост на празника бе г-н Борис Николов – кмет на община Белоградчик. Той сърдечно изказа своята благодарност, любов и признателност към всички жени. Отправи поздрав и по случай кръглата годишнина на вокалния състав „Пей сърце”. По традиция след това раздаде и цвете на всяка една от дамите.
Всички желаещи имаха възможността да си закупят нещо и от красиво подредения Великденски базар.
Празникът премина в приятелска обстановка сред хора, радващи се на всеки момент от живота.

Пресслужба на община Белоградчик